Mellemøstlige 15-årige drenge stikker 17-årig i maven med kniv. Kunne ikke give dem cigaretter

Foto: Rigspolitiet

Fyns Politi fik lørdag morgen en anmeldelse om en meget beruset mand der lå bag Rådhuset i Odense og ikke kunne klare sig selv.

Det viste sig imidlertid at være langt alvorligere. Patruljen der ankom til stedet konstaterede hurtigt, at der var tale om en 17-årig mand, der var stukket i maven med en kniv.

Offeret blev bragt på Skadestuen på OUH, hvor man har konstateret, at stikket ikke var livstruende. Offeret var ved bevidsthed og har meget kortfattet over for politiet kunnet oplyse, at han var blevet antastet af 2 yngre mænd, der bad ham om cigaretter.

Det var han ikke leveringsdygtig i, og der opstod en ordveksling mellem offeret og de 2 yngre mænd, under hvilken offeret umotiveret blev påført et knivstik i maven.

LÆS OGSÅ:  Moské kendt fra terrorangreb i København gentager: Dræb jøderne!

Offeret har været på værtshus i Brandts Passage og er blevet overfaldet et sted på ruten derfra og til I. Vilh. Wemers Plads, hvor han blev fundet. Overfaldet er sket i tidsrummet fra kl. 0630 til kl. 0645.

Offeret har kun kunnet give en meget sparsom beskrivelse af gerningsmændene. De beskrives som: Mænd, mellemøstlig af udseende, ca. 15 år gamle. Intet om beklædning.

Fyns Politi er meget interesseret i henvendelser fra vidner, der har gjort sig observationer i det nævnte tidsrum og det nævnte område. Fyns Politi kan kontaktes på 114.

Du kan også hjælpe politiet ved at dele denne efterlysning på Facebook.

Kommentarer

STØT 24NYT EN GANG OM MÅNEDEN

Vælg beløb