Merkel: Europas værdier skal forsvares

Den 9. november er en påmindelse om, at vi må sige fra over for racisme og antisemitisme”, sagde Merkel på 30-årsdagen for Berlinmurens fald. ”Friheden skal forsvares, mens hadet, racismen og antisemitismen skal bekæmpes”. Det skriver Berlingske.

24NYT: At det er Merkel, der opfordrer til at forsvare Europas værdier, er helt grotesk, for det er netop Merkels naive humanisme og grænseløshed, der har sat skub i folkevandringen mod EU med det resultat, at de europæiske værdier er ved at blive udraderet.

Merkel har udvist århundredets dårligste lederskab. Hun lod muslimske flygtninge og migranter tro, at de alle har en fremtid i Europa, selv om det siger sig selv, at ingen lande, der ønsker at opretholde velfærdssamfund og retsstat, i længden kan modtage en så voldsom indvandring, som Europa er udsat for.

Ifølge en rapport fra den anerkendte amerikanske tænketank PEW Research Center vil den muslimske indvandring føre til dramatiske ændringer i flere europæiske lande, hvor muslimer i fremtiden vil fylde markant mere i forhold til den oprindelige befolkning.

Med sin fejlslagne politik er det lykkedes for Merkel at bringe EU i en tilstand af opløsning. Hun fik Schengen til at bryde sammen, EU til at slå revner og antisemitismen til at blusse op i hele Europa. I Danmark har den snigende islamisering skabt en mental og fysisk ghetto, hvor danske jøder lever et liv med angst, ydmygelser, chikaner og politibevogtning døgnet rundt.

På sigt vil Europa grundet Merkels politik opleve ekstrem ufred i form af spændinger mellem muslimer og kristne iblandet højreekstremister, der vil anvende vold uden omtanke.

Merkel vil gå over i historien som kvinden, der ødelagde Europa med alt hvad kontinentet står for af civilisation, tolerance, velstand og kultur. Europa betaler en høj pris for hendes naivitet, grænseløshed og stupiditet.