Mimi Jakobsen kalder Rasmus Paludan for nazist – nu politianmelder hun ham, efter han svarer igen

Den tidligere politiker, Mimi Jakobsen, skrev forleden nedenstående opslag på sin facebook-profil. I opslaget henviser hun til en “nazist”, som kan stille op ved folketingsvalget. Der er næppe nogen tvivl om, at det er Rasmus Paludan (politisk leder for Stram Kurs), som Mimi Jakobsen henviser til, idet Stram Kurs netop havde indsamlet de nødvendige underskrifter til at blive opstillingsberettiget til Folketinget.

 

 

Og selv om flere facebook-brugere påtaler det urimelige i at kalde Rasmus Paludan for nazist, så står den gamle CD’er fast.

Bl.a. i dette svar, hvor hun foreslår, at vedkommende kan droppe hende som ven på Facebook, hvis han er utilfreds.

Men Mimi Jakobsen, som altså ikke er bleg for at kalde sine politiske modtsandere for nazister, vil ikke selv finde sig i lignende provokationer.

Vil ikke selv kaldes for nazist

Det stod klart efter i aftes, hvor hun deltog i debat med Rasmus Paludan i DRs Aftenshowet. Her samlignede hun Stram Kurs’ politik med nazisme, hvorefter Paludan holdte et retorisk spejl op for Mimi Jacobsen og kaldte hende for et “nazisvin”.

Det gjorde Mimi Jakobsen så rasende, at hun mistede fatningen på live-TV og efterfølgende meddelte, at hun melder Rasmus Paludan til Politiet.

De etabelrede medier i Danmark bragte historien omgående, men alle undlod at fortælle om Mimi Jakobsens grove nazi-beskyldninger, som hun fremkom med på Facebook forleden.

Sagen er blot én af en lang række lignende tilfældet, hvor de statsstøttede danske medier fortier væsentlige detaljer, således at en bestemt begivenhed fremstår fuldstændig uden for kontekst. Det er metode som bl.a. Junk News-mediet Politiken benytter ofte.

OBS: DR har fået Facebook til at lukke 24NYTs side. Derfor kan vi ikke selv dele denne artikel. Vi håber, at læserne selv vil dele den fra egne Facebook-profiler.

Kommentarer