Mindst 7 personer anholdt i politiaktion

Nordjyllands Politi skred i dag, 5. oktober 2017, til handling: I en større koordineret aktion blev 7 formodede indbrudstyve anholdt. De er alle mistænkte for omfattende indbrudskriminalitet i Vendsyssel-området. Flere anholdelser kan være på vej

De anholdte er alle mænd på henholdsvis 23, 35, 33, 30, 31, 28, 27 år, og de fleste er selv bosat i det nordjyske lokalområde, nord for Limfjorden.

4 af de anholdte – den 23-årige, 33-årige, 31-årige og 27-årige – skal i morgen fremstilles i et lukket grundlovsforhør i Retten i Hjørring, sigtet for adskillige indbrud, der er begået i private hjem.

De øvrige 3 anholdte mænd ventes løsladt senere i dag efter endt afhøring.

Ved samme lejlighed foretog politiet ransagninger på 16 adresser, hvor adskillige koster, der formodes at stamme fra indbruds-kriminalitet, blev beslaglagt til sagen.

LÆS OGSÅ:  Slotsvandmøllen skal male igen

Politiet mistænker de anholdte mænd for at stå bag omfattende indbrudskriminalitet, der er begået i perioden fra midten af august 2017 frem til dags dato.

”Vi har efterforsket i et stykke tid og indsamlet beviser mod alle de mistænkte. Og i dag skred vi så til handling i en koordineret aktion,” siger efterforskningslederen, politikommissær Sune Myrup, der naturligvis er yderst tilfreds med anholdelserne i forbindelse med dagens aktion.

”Området i Vendsyssel har i længere tid været plaget af en hel del indbrud, og med aktionen i dag har vi lagt et betydeligt pres på det kriminelle miljø,” siger politikommissæren.

Politiets efterforskning i sagen fortsætter, og resten af dagen i dag, 5. oktober, vil der blive foretaget ransagninger af flere adresser – og politiet udelukker ikke, at der kan ske flere anholdelser i sagen.

Kommentarer

STØT 24NYT EN GANG OM MÅNEDEN

Vælg beløb