Mode: Sådan ser de smukke konfirmationskjoler ud i 2018

Foråret og lysere tider nærmer sig og med den begyndende varme kommer også festerne. En af de fester, der fylder meget i mange familier, er når barnet skal konfirmeres. For piger er konfirmationskjolen noget af det vigtigste ved en konfirmation. Det er vigtigt at konfirmanden finder en kjole, hun kan lide, og som hun føler sig godt tilpas i. Det er ikke altid så let at gøre en konfirmand tilfreds, så her får du en lille guide til, hvordan de smarteste konfirmationskjoler skal se ud i år.

Konfirmationskjoler med blondeærmer

En stil man ser på mange konfirmationskjoler for tiden er, at det øverste stykke af overdelen og ærmerne på kjolen er af blonder. Blonder giver et feminint og sødt udtryk til kjolen og passer også godt til forårets vejr med solskin og blomster. Hvis man ønsker blonder på en konfirmationskjole kan man holde underdelen i et mere enkelt design. Et enkelt skørt af tyl eller silke sammen med blondeærmer gør konfirmanden er klar til sin store dag.

Kjoler med lange ærmer

Når piger skal konfirmeres er det formentlig en af deres første gange, at de skal være meget fine og en af de første gange, hvor det kun er deres dag. Derfor stiller de mange krav til konfirmationskjolen, og det kan være svært at finde noget smukt som også stemmer overens med konfirmandens alder. At købe en konfirmationskjole med lange ærmer kan være med til at gøre kjolen stilren samtidig med, at den er alderssvarende. Det behøver ikke være det almindelige hvide ærme i satinstof, det kan sagtens være et par lange ærmer, hvor der er udskåret et mønster i stoffet eller et par lange ærmer, hvor noget af stoffet er lidt gennemsigtigt. Så selvom man vælger ærmer til konfirmationskjolen er der ingen, der siger, at det behøver at være en kedelig kjole, der går i et med væggen.

Konfirmationstøj til drengepigen

Konfirmationen er for mange familier meget traditionsbunden, hvor konfirmationskjolen til pigerne er vigtig. Men i takt med, at den nye generation af piger er meget moderne og gerne vil skabe deres egen stil, er der nogen, der ikke har lyst til den klassiske konfirmationskjole. Det er der heldigvis råd for. Hvis en pige hverken har lyst til det store skørt i tyl eller blonder, kan man nu vælge en buksedragt til sin konfirmation. Ved at vælge en flot hvid buksedragt kan man både være fin til sin konfirmation, samtidig med at man får det mere tilbagelænede og afslappede look i en buksedragt, man kan bevæge sig i. Hvis man stadig ønsker en konfirmationskjole, kan man med fordel vælge en kjole uden for mange detaljer og kombinere den med et par hvide sneakers. På den måde kan man som pige både være fin samtidig med, at man er sig selv, og det vigtigste er, at konfirmanden føler sig tilpas i sit konfirmationstøj på den store dag.

Med denne lille guide er du klar til at gå på opdagelse i en verden af konfirmationskjoler, der kan være med til at gøre dagen uforglemmelig.