Mørklødet mand efterlyses, efter han tog billeder af 9-årig pige

Mistænkelig mand – Dagmarsgade, Ringsted

Kl. 11.42 tirsdag anmeldte ledelsen på Valdemarskolen, at en 9-årig elev fra Ringsted havde oplyst, at hun kl. ca. 0740 havde været udsat for en mærkelig hændelse på vej til skole. Pigen havde ved stikvejen fra Anlægget ud mod Dagmarsgade set en fremmed mand stå ved et buskads på en høj, hvor han havde stået med en mobiltelefon.

Da pigen passerede manden, begyndte manden at tage billeder af pigen med sin mobiltelefon og kiggede efter hende, da hun kort efter begyndte at løbe fra stedet ud på Dagmarsgade. Her gemte pigen sig kortvarigt, da hun følte sig utryg ved manden, der forsvandt i ukendt retning.

Den mistænkelige mand blev af pigen beskrevet som: mand, mørklødet, små øjne, lidt kraftig af bygning/”buttet”, iført sort jakke og blåsorte cowboybukser. Politiets præventive afdeling tog sig sammen med pigens mor af pigen i et forsøg på at få klarlagt de nærmere omstændigheder i mandens utryghedsskabende adfærd, herunder om manden kan mistænkes for noget strafbart. Skolens ledelse har efter aftale med politiet i fornødent omfang informeret elevernes forældre om hændelsen.

Lokalpolitiet i Ringsted hører gerne fra personer, der enten har bemærket manden i området ved buskadset på højen (formentlig oven på et beskyttelsesrum), eller som har oplysninger om identiteten på manden. Kontakt politiet på tlf. 114 med oplysninger i sagen.