Mohamad Marwan Shikhani efterlyses stadig

En 45-årig mand fra Roskilde blev torsdag idømt 2 år og 3 måneders fængsel i en sag om opbevaring af et skarpladt skydevåben på et lager i Greve. Politiet efterlyser fortsat den 24-årig Mohamad Marwan Shikhani fra Greve, som mistænkes for at have opbevaret våbnet i forening med den nu dømte.

Midt- og Vestsjællands Politi fandt den 24. september 2019 ved en ransagning af et lagerrum på Lunikvej i Greve en skarpladt 9 mm pistol. Politiet fandt frem til to mænd, som kunne mistænkes for at have opbevaret våbnet i forening. Torsdag i sidste uge faldt der dom mod den ene, en 45-årig mand fra Roskilde. Retten idømte ham ubetinget fængsel i 2 år og 3 mdr. for overtrædelse af straffelovens bestemmelser om besiddelse af skydevåben under særligt skærpende omstændigheder. Den tiltalte ankede sagen på stedet.

Den 45-årige har siden d. 25. september 2019 siddet varetægtsfængslet i sagen og retten bestemte, at den dømte fortsat skulle sidde varetægtsfængslet indtil ankesagen kan behandles i landsretten.

Midt- og Vestsjællands Politi lavede d. 22. november 2019 en offentlig efterlysning af den anden mistænkte i sagen, den 24-årige Mohamad Marwan Shikhani. Han er fortsat efterlyst i sagen, og politiet har ikke fået nogen henvendelser fra offentligheden om, hvor han kunne opholde sig.

Mohamad Marwan Shikhani

Kommentarer