Moské reklamerer for sharia-domstol

En islamisk moské fungerer som ”dommer” i islamiske spørgsmål, og to andre moskéer fungerer som sharia-råd, der rådgiver uden om de danske yndigheder, skriver Berlingske.

Af Kirkeministeriets hjemmeside fremgår, at Islamisk Center for de Europæiske Lande på Bispevej i København efter eget udsagn fungerer som en art sharia-domstol.

Centeret udsteder derudover legale islamiske domme og besvarelser i alle sager vedrørende den islamiske tro, regler, ægteskab, skilsmisse, handlemåde, arv samt halal/haram spørgsmål, alt baseret på Al-Qur´an, Sunnah og muslimske lærdes enighed og analogislutninger.

De nye oplysninger får udlændinge- og integrationsminister Mattias Tesfaye (S) til at bebude et opgør med moskeer i Danmark, som har etableret særlige sharia-domstole eller sharia-råd.

24NYT: Den maskuline handlekraft er forsvundet i Danmark og samfundet  fungerer i dag på feminine præmisser, hvor alle skal være søde og empatiske.

Den moderne dansker, der er opdraget af kvinder, er ganske enkelt ikke kodet til at sætte hårdt mod hårdt og stille krav.

Derfor kan politiet ikke tackle muslimske bander og vanvidsbilister.

Derfor kan unge muslimske banditter køre uantastet rundt i dyre BMW’er i millionklassen.

Derfor kan lærerne ikke tackle utilpassede muslimske skoleelever.

Tesfaye og hans ministerium lider af den samme slaphed og berøringsangst som resten af det søde, feminine, slappe og empatiske danske samfund.

Derfor tvivler vi stærkt på, at der kommer et ”opgør” med islamistiske moskéer.