Mulig drukneulykke var efterladt tøj

Bjerge Sydstrand, Store-Fuglede, Kalundborg

kl. 09.06 søndag kom et alarmopkald om en mulig drukneulykke på Bjerge Sydstrand ikke lang fra adressen Ved Kanalen i Store- Fuglede, Kalundborg. En anmelder havde fundet sko, jakke og bukser med en telefon i efterladt på stranden, men der var ingen at se. Telefonen var gået tør for strøm, men den blev sat i opladning for at forsøge at afklare, hvem som ejede telefonen.

Politi og brandvæsen iværksatte en søredningsaktion i samarbejde med JRCC (Joint Rescue Coordination Center), og der blev sendt patruljer, ambulance, helikopter og både til stranden for at søge. Betjente gik langs stranden og spejdede efter personer, da en 31-årig mand fra København henvendte sig. Han havde været til en polterabend i et sommerhus i nærheden, og de havde været ude at bade. Her til morgen kunne han ikke finde sine ting, så han gik til stranden for at lede, og så nu store opbud af redningsfolk. Aktionen kunne derfor afblæses igen.

Husk ikke at efterlade dine ting ved strande eller søer, da det kan give anledning til bekymring og opkald til 112. Hvert år giver det anledning til store og omkostningsfulde redningsaktioner, som i værste fald kan betyde at andre i nød ikke kan få hjælp. Læg en seddel ved dine ting, hvis du efterlader dem for at bade.

Skriv din mening (Du skal være logget på Facebook)