Muslimerne saboterer dansk demokrati

Utilpassede unge med indvandrerbaggrund og personer med tilknytning til det muslimske bandemiljø saboterer valgkampen og dermed det danske demokrati. Valgplakater rives ned, brændes og tisses på. Billboards ødelægges. Det skriver Berlingske.

I flere tilfælde kan de politiske partier fortælle om frivillige, der er blevet truet, når de har været ude for at hænge plakater op. Og i områder tæt på indvandrerghettoer har folkevalgte fået besked om at forsvinde.

Nogle steder er der ligefrem opstået ”no-go”-zoner, hvor politikere kun kan dukke op, hvis sikkerheden på forhånd er aftalt med politiet. I modsat fald vil de ikke kunne gå rundt uden risiko for chikane og i værste fald overfald.

Allerede da valgkampen til Europa-Parlamentet blev sat i gang, kom de første varsler om, at ikke alle har respekt for et demokratisk valg. Da frivillige fra DF skulle ophænge plakater i Odense, blev de udsat for trusler.

Kandidater fra Det Radikale Venstre og flere DF-politikere har i de seneste døgn oplevet, at der er blevet tændt ild til deres plakater.

Det er tydeligt, at der i kriminelle og radikaliserede indvandrermiljøer er vokset en aggressiv modkultur frem imod det omgivende samfund. Det er blevet barskt at være folkevalgt i dansk politik.

OBS: Læs og del gerne nyheden fra din Facebook-profil, fordi Danmarks Radio har fået Facebook til at lukke 24NYT’s profil.

Kommentarer