Muslimsk indvandring koster velfærd

I en kronik i Berlingske opfordrer seks borgmestre politikerne til at føre en stram asylpolitik med henvisning til, at en lempelig udlændingepolitik koster velfærd og udfordrer sammenhængskraften i lokalsamfundene.

Kommunerne slås med store udfordringer med at modtage og integrere et ekstraordinært højt antal flygtninge. Det presser vores sammenhængskraft i lokalsamfundene. En øget tilstrømning af folk med en helt anden kulturel baggrund risikerer at forværre problemerne med ghettoer og parallelsamfund. Og det presser vores økonomi. For det koster penge at tage imod flygtninge og familiesammenførte. Det betyder, at vi måtte nedprioritere den kommunale velfærd på en række områder”, skriver de seks borgmestre.

De penge, som vi skulle bruge på ekstra boliger til flygtninge, kunne man i stedet have brugt på bedre normeringer i børnehaverne og vuggestuerne. De penge, som vi skulle bruge på offentlig forsørgelse til indvandrere, kunne vi i stedet have brugt på den kommunale ældrepleje. Og den tid og de ressourcer, som vi skulle bruge på at få styr på den store integrationsudfordring, der lå foran vores fødder, betød mindre tid og færre ressourcer til at løse andre problemer for beboerne i vores kommuner. Det var ikke en let periode. Det kræver benhårde, nødvendige prioriteringer i kommunerne. De danskere, der har bygget vores unikke velfærdssamfund op, fortjener, at vi tager vare om dem. De fortjener en værdig ældrepleje. De fortjener, at der er pædagoger nok til at tage hånd om vores børn. De fortjener, at de kan være trygge ved at sende deres børn i skole og stole på, at de lærer det, der skal til, for at sikre dem en god start i livet”.

24NYT: Så sandt, så sandt. Vi har ved flere lejligheder peget på, at muslimsk indvandring gør indhug i danskernes velfærd. Det koster kassen og er en bombe under velfærdssamfundet, at så mange muslimske indvandrere er på offentlig forsørgelse. Mens borgmestrene råber om hjælp, fordi der mangler penge til børneomsorg, sundhed og ældrepleje, bruger Folketinget 33 mia. kr. årligt netto på muslimske flygtninge og migranter, der sidder parkeret i ghetto-områderne på tårnhøje sociale ydelser foran TV-kanalen Al Jazeera.

Miseren fortsætter, for selv om politikerne turnerer med en fake fortælling om, at vi fører en stram udlændingepolitik, importerer Folketinget hvert år nye muslimske indvandrere. Alene i 2018 fik 3.559 personer asyl. De bliver erfaringsmæssigt til 30.000-40.000 indvandrere og efterkommere om 30-40 år.

Ifølge Finansministeriets beregninger vil prisen for indvandring være 33 mia. kr. årligt netto 81 år frem. I alt 2.673 mia. kr. Det er milliarder, som vil gå fra danskernes velfærd.

OBS: Læs og del gerne nyheden fra din Facebook-profil, fordi Danmarks Radio har fået Facebook til at lukke 24NYT’s profil.

Kommentarer

STØT 24NYT EN GANG OM MÅNEDEN OG BLIV ABONNENT

Vælg beløb