Muslimsk terrorangreb – mindst tre dræbte

Screenshot fra MDA-video.

To sikkerhedsvagter og en politibetjent blev i dag skud og dræbt under et terrorangreb i Har Adar tæt på den israelske hovedstad, Jerusalem. Endnu en person er hårdt såret.

Israelsk politi oplyser, at den palæstinensiske terrorist åbnede ild, efter sikkerhedsfolkene havde fattet mistanke til ham.

Det lykkedes at skyde og dræbe terroristen og derved begrænse antallet af ofre. Den palæstinensiske terrororganisation Hamas har hyldet drabene.

Israelske myndigheder har oplyst at den palæstinensiske terrorist,  Nimer Mahmoud Ahmad Jabbar, er familiefar. Selvom han boede i den palæstinensiske landsby Beit Surik, var han i besiddelse af arbejdstilladelse, som gjorde det muligt for ham at få adgang til Har Adar. Det skriver Jerusalem Post.

En jødisk beboer i Har Adar har udtrykt chok efter gerningsmandens identitet er blevet kendt. Hun har ved flere lejligheder inviteret manden indenfor i sit hjem og budt ham på kaffe,

LÆS OGSÅ:  Sverige får sit første islamistiske parti

 

Det Palæstinensiske Selvstyrer udbetaler gevinster for drab på jøder

Som 24NYT flere gange har dokumenteret, er det officielt palæstinensisk politik at belønne terrorister (og familier til terrorister), som dræber jøder.

Det har vi bl.a. skrevet om her.

I budgettet for Det Palæstinensiske Selvstyre for 2017 fremgår det, at man vil bruge endnu flere penge på at støtte terror end året før.

Danmark støtter som bekendt det Palæstinensiske Selvstyre og dets præsident, Mahmud Abbas, der bl.a. har benægtet Holocaust.

Mahmud Abbas regnes desuden af den danske regering for at være fredelig og moderat, men opfordrer jævnligt til vold og drab på israelere.

 

49.6% af bistand fra udlandet bruges på terror

LÆS OGSÅ:  Har to børn med sig. 42-årig mand efterlyses internationalt

Af de officielle tal fremgår det, i følge Jerusalem Center for Public Affairs, at man alene i år 2017 vil bruge $344.000.000,- (mere end 2.2 mia. kroner) på støtte til terrorister og deres familie som præmie for drab og terror mod jøder.

Tallet svarer til 7.7% af det det Palæstinensiske Selvstyres samlede budget, og til 49.6% af den bistand som palæstinenserne modtager fra udlandet.

Der har ikke lydt nogen fordømmelser fra den danske udenrigsminister, Anders Samuelsen (LA), efter nyheden om de øgede udgifter til terror mod jøder.

Hvis du også er træt af den forskruede dækning af Israel, som finder sted i danske medier så støt 24NYT, som er et uafhængigt medie, der hverken modtager mediestøtte eller lægger under for pro-arabisk, venstreorienteret, politisk korrekthed.

LÆS OGSÅ:  Rapport: Terrorister har ikke misforstået islam

Du kan støtte avisen med 1,- om dagen ved at klikke her: www.24nyt.dk/abonnement

 

 

Kommentarer

STØT 24NYT EN GANG OM MÅNEDEN

Vælg beløb