Muslimsk trussel koster skatteyderne millioner

Jødiske institutioner i København har siden 2015 været under skarp bevogtning af politiet. Oprustningen kom efter angrebet på synagogen i Krystalgade, skriver Berlingske.

”Da Københavns Politi ikke har den nødvendige mængde politiledere i kredsen til at udføre denne opgave, har man siden 2017 lånt politiledere fra andre dele af landet, især Jylland, til at hjælpe med at bevogte jødiske bygninger.

Ud over lønudgiften koster det 30.000-50.000 kr. i hotelophold, transport og forplejning om måneden at låne en jysk politileder. Ved årsskiftet forventes ordningen at løbe op i sammenlagt 6,8 millioner kroner”.

24NYT: Den snigende og vedvarende islamisering af det danske samfund på alle niveauer samt den sympati og tolerance, som det officielle Danmark og ca. 85 pct. af de danske vælgere udviser over for det voksende muslimske mindretal, har skabt en mental ghetto, hvor danske jøder lever et liv med angst, ydmygelser, chikaner og politibevogtning døgnet rundt. Politikernes vedholdende anti-israelske retorik gør danske jøder til legitime mål for de herboende muslimske antisemitter. Og eftersom den muslimske befolkning i Danmark øges dag for dag, bliver Danmark nødt til at bruge millioner af kroner årligt på at bevogte jødiske mål – i mange, mange år fremover.