Muslimsk underviser: En kvinde skal altid adlyde sin mand og være til rådighed for sex – selv hvis hun sidder på en kamel

Den muslimske lærde Taleb Khozaei.

Endnu en muslimsk lærd er har gjort sig bemærket med temmelig opsigtsvækkende ytringer om forholdet mellem mand og kone. Den frie vilje – i hvert fald for kvinder – kan åbenbart ligge på et meget lille sted. I en video, som MEMRI (Middle East Media Research Institute) sætter fokus på, optræder en muslmsk lærd ved navn Taleb Khozaei.

Videoen er ifølge MEMRI optaget ved en forelæsning i en moske i Sydney tidligere på året.

Khozaei underviser om kvinders forpligteser og siger i den forbindelse bl.a., at “en af kvindernes vigtigste opgaver er at adlyde deres ægtemænd”, og at hun skal have sin mands tilladelser til at forlade hjemmet.

MEMRI har oversat dele af Khozaeis tale, og på videoen kan man kan sågar høre ham henvise til den muslimske profet, Muhammed, i en såkaldt hadith, og sige at; “En kvinde skal gøre sig tilgængelig for sex med sin mand, præcis når han ønsker det. Selv hvis hun rider på en kamel”.

 

HUSK: 24NYT modtager IKKE mediestøtte. Du kan hjælpe os ved at tegne et abonnement på 1,- om dagen. Klik her. https://24nyt.dk/abonnement/

Kommentarer

STØT 24NYT EN GANG OM MÅNEDEN

Vælg beløb