Muslimske bander har kun foragt for statsmagten

Politiet fanger vanvidsbilisterne, men de undgår straf igen og igen, siger en række politibetjente til Berlingske. Der findes vanvidsbilister, der står til op mod 30 klip, men alligevel kører de videre år efter år med kørekortet i behold.

Vanvidsbilisterne undlader at åbne breve fra myndighederne i e-Boks, undlader at møde, når deres sager skal for retten, og undlader at betale idømte bøder. De spiller imod retssystemet, er totalt ligeglade, lever på frihjul og skider det hele et stykke.

En betjent, der stopper en bilist på gaden i dag, kan ifølge dansk lov ikke tage vedkommendes kørekort, hvis personen nægter sig skyldig eller ønsker, at sagen skal afgøres ved en domstol. Det er den indretning af loven, som vanvidsbilisterne udnytter.

Lovgivningen i Danmark er ikke møntet på en bestemt gruppe som f.eks. bander. Det danske system er ikke gearet til, at folk ikke gør, som de bliver bedt om. Derfor er der ingen, der stopper festen.

24NYT: Resoluthed, konsekvens og evnen til at sætte hårdt ind over for muslimske bander og vanvidsbilister ligger ikke i det danske DNA. Danskerne opfatter sig selv som civiliserede og rummelige samtalepartnere, der hellere vil gå på kompromis end at havne i en konflikt.

Den maskuline handlekraft er forsvundet i Danmark og samfundet  fungerer i dag på feminine præmisser, hvor alle skal være søde og empatiske.

Den moderne danske mand er et skvat, som er opdraget af kvinder til at sidde i rundkreds og hønsestrikke. Derfor kan politiet ikke tackle muslimsk machokultur og muslimske vanvidsbilister.

Statens magt tør ikke blive hård over for muslimske machomænd, som mødes med dialogkaffe, bekymringssamtaler og fakkeltog.

I mødet med den brutale muslimske machokultur bøjer danskerne nakken. Der er ikke mange mænd i dette land, der er villige til at ranke ryggen og finde deres stolthed frem. Derfor udviser de muslimske bander og vanvidsbilister foragt for danske politikere, dansk politi og de danske værdier.

I et skriftligt svar skriver justitsminister Nick Hækkerup (S), at han ”ingen sympati har for personer, der begår gentagne trafikforseelser og spilder betjentes og rettens tid ved ikke at møde op”.

Det er dansk DNA i nøddeskal. Det er lige før, at Hækkerup inviterer vanvidsbilisterne til en bekymringssamtale og dialogkaffe.

Forvent, at problemerne med de muslimske vanvidsbilister vil fortsætte.