Muslimske banditter har magten på Nørrebro

På Nørrebro oplever borgere at blive stoppet på gaden og kontrolleret af bandemedlemmer, der optræder som bevæbnede, selvbestaltede vagtværn som led i bandekonflikten. Det skriver Berlingske.

Boligorganisationen Bo-Vita, der driver 60 boligafdelinger over hele København, bekræfter, at borgere på Nørrebro bliver stoppet og tjekket af maskerede mænd, som udfører selvbestaltet bevæbnet vagtvirksomhed uden legitimitet noget andet sted end hos sig selv.

Det er meget problematisk”, mener Bo-Vitas tryghedschef, Eskild Dahl Pedersen. ”Vi kan ikke have, at københavnere møder selvbestaltede vagtmyndigheder”.

24NYT: Skyderier, chikaner, hærværk, trusler, overfald og nu selvbestaltede muslimske vagtværn er en falliterklæring for politikerne og politiet, der ikke magter opgaven med at opretholde ro og retsorden i dette land.

Hverken politikerne eller politiet har mod til at stoppe voldsspiralen, fordi det ikke ligger i dansk DNA at bruge skrappe midler og sætte hårdt mod hårdt. Nutidens danske politiker og politibetjent er et skvat, som ganske enkelt ikke er kodet til at tackle muslimsk machokultur.

Det siger sig selv, at man ikke kan forvente resolut og kompetent handling fra det politi, som plejer at gå i lang bue uden om de betændte parallelsamfund. Virkeligheden i dagens Danmark er, at muslimske klaner og bander har større magt end politiet og loven.

Det kan ikke undre, at for få dage siden advarede den amerikanske ambassade igen amerikanere på rejse i Danmark mod at færdes bestemte steder i hovedstadsområdet, herunder Nørrebro, Ishøj og Hundige, hvor der senest har været skyderier.

Skriv din mening (Du skal være logget på Facebook)