Narko, kniv og slagvåben fundet ved ransagninger

Tidligere på ugen måtte en narkohundepatrulje anholde en 22-årig mand fra Herfølge, da politiet kom på uventet besøg på en adresse, hvor han opholdt sig sammen med en 18-årig kvinde fra Herfølge og en 20-årig mand fra Køge.

Politiet henvendte sig på grund af en mistanke om, at nogen var i besiddelse af euforiserende stoffer på adressen, og den 22-årige kommenterede politiets uventede besøg med nedladende bemærkninger om politipersonalet, så en sigtelse for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen og efter anholdelse skønnedes nødvendig for at få skabt ro på stedet.

Ved den efterfølgende ransagning af adressen fandt politiet en stor og ulovlig kniv, som den 22-årige også blev sigtet for ulovlig besiddelse af.

Den 18-årige kunne mistænkes for at være i besiddelse af resterne af en joint og den 20-årige for besiddelse af en lille klump hash, så de begge blev sigtet for overtrædelse af lov om euforiserende stoffer.

Ved en ransagning på en nærliggende adresse på samme mistankegrundlag traf politiet en 18-årig mand fra Herfølge, som havde besøg af to sovende kammerater. Ved den foretagne ransagning fandt politiet 0,13 gram kokain, en springkniv og en totenschlæger, som den 18-årige blev sigtet for den ulovlige besiddelse af disse effekter. De to kammerater kunne ikke mistænkes for noget.

Alle sigtede har fået beslaglagt de ulovlige effekter som bevis i sagerne og kan i øvrigt forvente at høre nærmere fra politiet, når sagerne mod dem skal afgøres.