Narko og steroider fundet ved ransagning

I går kl. 14.00 var politiet med en narkohund mødt op ved en lejlighed i den nordlige del af Holbæk, da der var mistanke om, at beboerne var i besiddelse af narko. Patruljen traf to 20-årige mænd hjemme, og de fik lov at overvære politiets gennemgang af lejligheden med narkohunden. Under ransagningen af stedet fandt betjente og narkohund flere poser med kokain, som i alt blev opvejet til en samlet vægt på 28,60 gram, lidt hash, to viagrapiller, som der ikke kunne fremvises recept på, og tyve ampuller med anabolske steroider.

Derudover fandt politiet en femcifret kontantbeløb, der blev beslaglagt på grund af mistanke om, at pengene stammede fra narkosalg. De to mænd blev anholdt og sigtet for besiddelse af narko med henblik på videresalg, og de ulovlige stoffer og medikamenter blev beslaglagt med henblik på konfiskation. De anholdte blev taget med til stationen til afhøring og sagsbehandling. Sagen blev juridisk vurderet, men der blev ikke fundet grundlag for at fremstille de to mænd i grundlovsforhør med begæring om varetægtsfængsling. De blev derfor løsladt hen på aftenen, men kan forvente et høre mere fra politiet, når sagen skal afgøres.

Kl. 01.25 blev den ene 20-årige mand standset af politiet, da han var ude at køre i bil på Smedelundgsgade i Holbæk. Han blev her testet med narkometeret, som viste udslag for kokain. Han blev derfor anholdt for anden gang den dag, men i denne omgang for at få udtaget en blodprøve. Det var dog hurtigt klaret på Holbæk Sygehus, hvorefter den 20-årige blev løsladt, og nu kan vente at høre mere fra politiet, når resultatet af blodprøven kommer.