Narkosælger forsøgte at stikke af fra politiet

To betjente førte patruljevogn ad Søndergade i Frederikshavn fredag den 6. august ved 23-tiden, da de lagde mærke til en knallert, som netop skulle til at køre fra en bolig på vejen. Føreren havde ingen hjelm på, hvorfor betjentene hurtigt forsøgte at standse føreren efter, at han havde sat i gang.

Men i stedet for at standse efter politiets anvisninger gassede knallertføreren voldsomt op, så han undveg den ene af betjentene og forsøgte at køre fra stedet. En kort eftersættelse senere forsøgte knallertføreren nu at stikke af til fods – dog uden held. Betjentene indhentede ham hurtigt og pågreb ham, så de kunne undersøge sagen nærmere.

Det viste sig, at knallertkøreren – en 18-årig mand – var i besiddelse af 1,34 gram kokain, 9,19 gram hash, et kontantbeløb og en vægt, hvilket vidnede om salg af ulovlig narkotika. En narkometertest gav dertil udslag for, at føreren tilsyneladende havde indtaget euforiserende stoffer forud for kørslen.

Politiet sigtede og anholdt derfor knallertføreren for salg af ulovlig narkotika samt narkopåvirket kørsel. En blodprøve blev efterfølgende udtaget som bevismateriale i sagen.