Nedstirrede hinanden på McDonald’s – blev derefter påkørt og dræbt

“Færdselsuheld” med dødelig udgang– Holbæk.

Kl. 2250 skete et færdselsuheld på Valdemar Sejrsvej, hvor en 39-årig mand fra Holbæk blev påkørt af en bil. Han afgik ved døden efter indbringelsen til sygehus.

Forinden påkørslen var der en episode på McDonald’s et par timer før. McDanald´s ligger tæt på uheldsstedet. Den nu dræbte og nogle personer ”nedstirrede” hinanden på McDonald’s, hvorefter de forlod stedet efter at have udvekslet nogle bemærkninger.

Den nu afdøde var på McDonald’s med sine børn.

Parterne mødtes efterfølgende i området igen kort før kl. 2250, og i den forbindelse blev den 39-årige påkørt.

De to i bilen, der påkørte den 39-årige kørte fra stedet, men de kontaktede efterfølgende politiet og erkendte, at de havde kørt en mand ned. En 26-årig mand fra Brøndby og en 27-årig mand fra Roskilde blev anholdt kl. 2330.

Politiet undersøgte gerningsstedet grundigt torsdag aften bl.a. med assistance af en bilinspektør og politihunde.

De to sidder fortsat anholdt, medens politiet efterforsker sagen. Politiet har ikke flere detaljer om sagen i øjeblikket.

I forbindelse med sagen afhørte politiet en del vidner til påkørslen, men politiet er meget interesserede i at tale med flere, der dels har overværet episoden på McDonald’s et par timer før påkørslen, og som evt. har overhørt, hvad parterne talte om.

Derudover vil vi gerne tale med alle, der har været i området ved Cirkle K og OK-tanken mellem McDonald’s og Slotscentret på tidspunktet for påkørslen kl. 2250.

Ring til politiet på 114.

  .................

24NYT modtager IKKE mediestøtte. Klik her og støt med 1,- om dagen

Få avisen leveret gratis på mail

Kommentarer

STØT 24NYT EN GANG OM MÅNEDEN

Vælg beløb