Nets bliver en af de største online betalingsleverandører i Polen

De polske myndigheder har godkendt den strategiske alliance med Przelewy24, og Nets konsoliderer nu sine polske aktiviteter i et fælles selskab, der bliver førende inden for online betalingsløsninger i Polen.

Den strategiske alliance, som Nets indgik med Przelewy24 i starten af året, er nu formelt godkendt af de polske myndigheder. Przelewy24 bliver hermed en del af et fælles selskab, der i forvejen rummer forretningsaktiviteterne i Dotpay/eCard. Nets bliver hovedaktionær i selskabet, der bliver en af de største online betalingsleverandører i Polen.

”Aftalen med Przelewy24gør os til én af de største inden for online betalingsløsninger i Polen og styrker samtidig vores samlede position i Europa. Ved at gå sammen opnår vi en øget industriel skala og synergier relateret til innovation, hvilket vil styrke selskabets respektive brands, der fortsætter som hidtil,” siger Bo Nilsson, CEO i Nets.

”Med vores samlede ydelser på e-handelsområdet vil vi styrke og udvide vores produkt-pallette og øge vores innovationskraft baseret på vores fælles kompetencer til glæde for kunderne,” siger Piotr Kurczewski, CEO for Przelewy 24 og udpeget til bestyrelsen i det fælles selskab, hvor han ejer 49 procent af aktierne.

”Dette nye set-up er gode nyheder for vores polske kunder. Vi vil fortsat være en lokal spiller, nu med en styrket position, som vil kunne drage fordel af den erfaring og viden, som Nets har som en ledende betalingsudbyder i Europa,” siger Andrzej Budzik, CEO både for det fælles selskab og for Dotpay/eCard.

LÆS OGSÅ:  Misbrug på Dankort halveret

Det fælles selskab, P24 DotCard, beskæftiger i alt cirka 200 medarbejdere i Poznań, Warszawa og Krakow.

Skriv din mening (Du skal være logget på Facebook)