Nordisk Teaterlaboratorium – Odin Teatret med streamingplan for de nysgerrige

Se forestillinger og tag på rejse med Odin Teatret

Nordisk Teaterlaboratorium – Odin Teatret tilbyder mellem den 27. januar og den 26. februar en række af sine filmede forestillinger og dokumentarfilm på streaming. Det sker gennem to ugentlige visninger på Odin Teatrets YouTube kanal: Den ene på alle onsdage kl. 16 med dokumentarfilm om rejser og byttehandler og den anden foregår fredagene kl. 16 med nogle af Odin Teatrets forestillinger.

Onsdag den 27. januar streames The Country Where Trees Fly, en dokumentarfilm om Holstebro Festuge 2014, der havde titlen Fremtidens ansigter – Fantasmer og fiktioner. Filmen er instrueret af Davide Barletti og Jacopo Quadri og produceret af Fluid Produzioni og Ubulibri. Om fredagen den 29. januar vises In the Beginning was the Idea, en film om Odin Teatrets forestilling Oxyrhincus Evangeliet.

Onsdag den 3. februar streames Dressed in White, hvor en omvandrende spiller, fortolket af Iben Nagel Rasmussen, ankommer til en lille landsby i det sydlige Italien. Fredag den 5. februar præsenteres forestillingen Andersens Drøm.

På flodens to bredder – historien om Odin Teatret og folket i et fremmed land vil blive streamet onsdag den 10. februar, og fredag den 12. februar kan man se forestillingen De store byer under månen.

Onsdag den 17. februar tager streamingen os til Burkina Faso med Roberta Carreri i Dansen i sandet, og fredag den 19. februar er der mulighed for at se de eksotiske farver i Ur-Hamlet med Theatrum Mundi Ensemblet: 94 skuespillere, dansere, sangere og musikere, som repræsenterer flere forskellige teatertraditioner.

LÆS OGSÅ:  Sprudlende teaterkavalkade på NTL - Odin Teatret

En uudgivet film om Odin Teatret på Cuba i 2002 vises onsdag den 24. februar, og forestillingen Det Kroniske Liv afslutter denne streamingcyklus fredag den 26. februar.