NU IGEN! 18-årig pige voldtaget af mellemøstlig mand

Var du i Vejle natten imellem Lørdag og Søndag – 20./21. oktober 2018?

Så kan du måske hjælpe Sydøstjyllands Politi med oplysninger til opklaring af en voldtægt.

Denne nat blev en ung kvinde voldtaget af, hvad hun antog var en taxachauffør i den taxa, hun havde taget for at komme sikkert hjem. Efterforskningen i sagen har dog afdækket, at der formentligt er tale om chaufføren af en Pirattaxa – en privat, der i en bil tilbyder kørsel mod betaling i fx nattelivet, som om det var en taxa.

Kvinden, der er 18 år, prajede ’taxaen’ i Vejle midtby i området Dæmningen/Havnegade/Banegården, da klokken var ca. 02.40. Hun anmodede om at blive kørt til sin adresse og ’taxaen’ kørte derefter mod syd ud af byen mod Koldingvej og Højen. Da hun var næsten hjemme standsede chaufføren bilen og voldtægten fandt sted.

Politiet vil meget gerne have hjælp til at identificere bilen, ejeren eller chaufføren. Har du lagt mærke til en ’pirattaxa’ i Vejle midtby natten til Søndag – eller har du tidligere oplevet den omhandlede bil i nattelivet? Ved du andet, der kan hjælpe politiet? Ring til os på 114.

Bilen beskrives som en mørk stationcar og chaufføren som en mand på ca. 40 år og omkring 180 cm høj. Han er almindelig af bygning og talte dansk, men beskrives at have mellemøstligt udseende. Han var iført mørkt tøj.