NU IGEN! Stenkast fra motorvejsbro

Arkivbillede.

Efterforsker stenkast fra motorvejsbro

Københavns Vestegns Politi efterforsker en anmeldelse om stenkast fra en gangbro over Amagermotorvejen nær Avedøre Havnevej sent tirsdag aften.

Tirsdag aften kl. 23.49 modtog Københavns Vestegns Politi en anmeldelse fra en mandlig bilist, som forinden så personer kaste en genstand ned fra en gangbro over motorvejen. Genstanden landede på vejbanen foran bilen, og ingen kom til skade.

Politiet afspærrede motorvejen, foretog undersøgelser på stedet og fandt blandt andet stykker fra en gul mursten på vejbanen ved gangbroen.

Bilisten kørte i sin blå VW Polo på Amagermotorvejen mod vest – dvs. mod Avedøre og væk fra Amager. Han mente, der var mindst to personer oppe på gangbroen, som er anlagt et par hundrede meter før afkørsel 21 til Avedøre Holme.

Efterforskere undersøger nu hændelsen nærmere, og der udestår stadig en række kriminaltekniske undersøgelser.

“Det er en alvor forbrydelse at udsætte andres liv og førlighed for fare, straffen kan være hård, og jeg vil opfordre alle, som har set noget på stedet eller i øvrigt har kendskab til hændelsen om at henvende sig,” siger politikommissær Ole Nielsen, efterforskningsleder af personfarlig kriminalitet.

Man kan henvende sig døgnet rundt til Københavns Vestegns Politi på telefon 4386 1448.