Nu skal FN’s migrationspagt bruges til at afpresse Danmark

For nylig blev der på Christiansborg afholdt en konference om den omdiskuterede FN-migrationspagt, som skal fremme migration, og som Løkke beredvilligt har skrevet under på.

Erfaringerne med tidligere pagter viser, at de med tiden bliver en referenceramme og udgangspunkt for såvel international som national lovgivning og aftaler.

Det er præcis det, der er ved at ske i forhold til FN’s migrationspagt, og det kan derfor ikke undre, at flere organisationer siger nu, at migrationspagten har fået stor betydning. Det skriver Berlingske.

En af de organisationer er Folkekirkens Nødhjælp: ”Når jeg rejser i de lande, hvor vi arbejder, har erklæringen fået stor betydning. Regeringer taler om aftalen. Der er en international forståelse om, at det er en fælles solidaritetserklæring. Det giver ikke mening at tænke, at den ikke har en betydning. Når man formulerer ting på skrift og skriver under, får det en betydning”, siger Birgitte Qvist-Sørensen, generalsekretær i organisationen.

I Mali taler de f.eks. om erklæringen, fordi de nu har et forhandlingsgrundlag og kan gå til den danske regering og sige, at begge parter har skrevet under, og dermed har de noget at tale ud fra. Ligeledes er der i Etiopien store forventninger til at kunne bruge erklæringen næste gang, landet skal til forhandlinger på den danske ambassade”, siger Birgitte Qvist-Sørensen.

Christian Friis Bach, generalsekretær i Dansk Flygtningehjælp, siger også, at FN’s migrationspagt er vigtig. Han understreger, at FN-erklæringer skal have praktisk betydning, for ellers udvander det ideen bag erklæringer. ”Det kan godt være, at regeringen har haft travlt med at tale aftalen ned. Men vi vil gerne tale den op og sige, at hvis vi følger den, vil den gavne Danmark, for vi kan hente de efterspurgte kompetencer fra udlandet”

At påstå, at Danmark kan ”hente de efterspurgte kompetencer” fra Mellemøsten eller Afrika, er ubetinget vrøvl.

De ca. 300.000 muslimske flygtninge og migranter, som de hippieliberale danske politikere har importeret fra Mellemøsten og Afrika, er ikke ingeniører, computereksperter, forskere og videnskabsfolk, som Danmark har brug for, men derimod analfabeter fra Somalien, stammefolk fra Afghanistan og gedehyrder fra Syrien – kort sagt folk, som på alle niveauer er inkompatible med og vender ryggen til det moderne danske samfund.

Og der er flere på vej, fordi de muslimske lande i Mellemøsten og Afrika ganske forventeligt er begyndt at bruge FN’s migrationspagt til at lægge pres på de vestlige lande, der har skrevet under på pagten – herunder Danmark.

André Rossmann

Kommentarer

STØT 24NYT EN GANG OM MÅNEDEN

Vælg beløb