Ny bil? Her er fordelene ved at vælge en elbil

Hvis din gamle bil efterhånden er blevet så gammel og slidt, at det ikke længere kan betale sig at holde liv i den, eller hvis du bare gerne vil prøve noget nyt, skal du overveje at kigge nærmere på en af de moderne elbiler.

Der er nemlig mange fordele forbundet med at købe en elbil, og det kan derfor også være den helt rette beslutning for dig, der leder efter ny bil.

Et attraktivt alternativ

Når du vælger en elbil fremfor en benzin- eller dieselbil, kan du se frem til en række især økonomiske fordele. Elbiler er ikke billigere end benzin- eller dieselbiler i indkøb, men du kan alligevel spare penge på indkøb af en elbil, da får store afgiftsfordele ved at vælge en elbil fremfor en benzin- eller dieselbil.

Når du først ejer bilen, kan du også spare mange penge i forbindelse med den daglige brug. Den strøm, din elbil bruger, er nemlig billigere end både benzin og diesel, og du kan derfor se frem til en væsentlig besparing pr. km, når du kører elbil fremfor benzin- eller dieselbil.

Dertil er en elbil et godt valg for både klodens miljø og for luftkvaliteten i byerne, mens du på samme tid får al den gode køreglæde, du kender din fra gammeldags benzin- eller dieselbil.

Elbil service i Gentofte og omegn

En anden fordel ved at vælge en elbil er, at du har lige så nem adgang til service og reparation, som du har med en benzin- eller dieselbil. Hvis du bor i Gentofte, kan du altid slå et smut forbi B2 Bilcenter, der er et autoværksted med speciale i service af el- og hybridbiler.

Hos B2 Bilcenter vil du hurtigt opleve, at elbil service er billigere end service af benzin- og dieselbiler, hvilket er endnu en god grund til at vælge en elbil.