Ny formand – Ny næstformand – Ny linje – I tæt omfavnelse af Islam ”Venstre ved du hvor du har”. 

Debatindlæg af Lars Vestergaard, byrådskandidat i København & kandidat til Region Hovedstaden for DF.

Det går hurtigt nu i Venstre. Ned- eller sammensmeltning? Får Lars Løkke politiske overløbere fra Venstre. Tør overløberne bekende deres globalistiske kulør med fri indvandring? Husk, at det var Lars Løkke, der underskrev Migrantpagten i Marrakesh. Fri indvandring til Europa. Læs konsekvenserne hér. Skifter Inger Støjberg parti? Eller kæmper hun videre og bliver den næste formand for Venstre? Er sammensmeltning mellem Venstre og Radikale Venstre nært forestående?

Der er to fløje i Venstre lige nu; det gammeldags Venstre med Inger Støjberg, der stadig har moralske værdier og vil beskytte både små piger mod børneægteskaber og beskytte Danmark. Og så har du Uffe Ellemann-Jensens søn, som bejler til det Radikale Venstres værdier med fri indvandring. Er Venstre-vælgere mon enige i Venstres handlinger på Christiansborg?

Mange politikere i Venstre nærer sympati for Islam og beskytter dens følgere. Her kommer bare tre nedslag, hvor Venstre-politikere skønsomt eller uagtsomt bliver fortalere for Islam – Stephanie Lose, Mustapha Itani og Mads Fuglede. Der er flere Venstre-politikere derude, der er forbundet med Islam enten via IChange eller en anden islamisk interesseorganisation. Find dem selv.

IChange

IChange er en ungdomspolitisk muslimsk organisation, og deres vision er, ”at de vil arbejde for DANNEDE, ENGAGEREDE OG LYKKELIGE BORGERE og de skal fylde de danske hjem, gader og arbejdspladser. Et samfund, der bygger på tolerance, empati og medmenneskelighed, er et forbillede for resten af de europæiske nationer”.

Det lyder jo smukt. Men du skal bekende dig til Islam. Ellers kan du ikke blive medlem.

Ydermere vil de arbejde for MANGFOLDIGHED:

”IChange rummer forskelligheder og giver plads til individets valg og ønsker. Respekt og tolerance for forskelligheder er essentielt for, at mangfoldigheden kan trives og være til gavn. Diversiteten er en styrke og en kulturel berigelse”.

Det lyder jo smukt. Men du skal bekende dig til Islam. Ellers kan du ikke blive medlem.

Søg selv videre på IChange.dk om det vidunderlige samfund, der venter os.

Stephanie Lose

Stephanie Lose (V), nyvalgt næstformand i Venstre, formand for Region Syddanmark og tilmed formand for Danske Regioner sidder i en betydelig magtposition.

Hun blev november 2019 i den åbne spørgetid spurgt, hvordan en af Region Syddanmark ansat læge og den samme person i Region Syddanmark valgte politiker for Venstre med lægekittel og Regionens logo kunne rådgive om religiøs vask i forbindelse med vrede under ramadanen. Hun svarede undvigende og sagde vistnok fy til Mustapha, men så heller ikke meget mere. Overtro og religiøse vejledninger fra Regionens lægelige sundhedspersonale? Står det virkelig så slemt til Jylland?

Mon det er et tilfælde, at Stefani Loses parti- og regionsfælle, den libanesiske bannerfører for Islam og IChange-medstifter Mustapha Itani igen og igen har rettet direkte angreb mod Inger Støjberg – både i hendes tidligere rolle som minister og senest som partiets næstformand?

Mustapha er i hvert fald Loses tro væbner, så længe hun ydmygt arbejder for den ’nye’ linje, der baner vejen for den kulturomvæltning til Islam, han arbejder for iført sin offentlige lægekittel.

Stephanie Lose (V) stod sammen med medlem af Regionsråd Syddanmark Mustapha Itani (V)  på gadekampagne og i seneste valgkamp. Billedet af de to figurerer overalt på nettet og facebook. Søg blot på Mustapha og Stephanie. ”Venstre ved du, hvor du har”.

Mustapha Itani

Mustapha Itani har nemlig for IChange produceret en ramadan-video, hvor han i officiel lægekittel fra det danske sundhedsvæsen fortæller, hvordan vrede under ramadanen er djævelens værk, og hvordan man undgår at blive vred med et par tricks fra muhammeds tid. Hvad tænker Venstre på? Videoen er nu slettet på nettet, men søg på nettet og se om du kan finde den. Der er lagt kopier hér og dér bl.a. på facebook.

Mads Fuglede

Mads Fuglede har afholdt møder med IChange.dk inde på Christiansborg. Den indtil videre eneste ansatte Ahmed Zobail Mohebi fra IChange beskriver, hvordan de oplevede en varm modtagelse på Christiansborg. De oplevede anerkendelse og har ligefrem deltaget i PET’s Dialogforum. Hvor længe kan man nære en slange ved sit bryst? Den bundløse naivitet kender ingen grænser i Venstre.

På IChanges hjemmeside kan du finde årsrapport 2019 med et billede på side 19 af Venstres udlændinge- og integrationsordfører Mads Fuglede omfavnet af Ahmed Zobair Mohebi og på den anden side beskæftigelses- og ligestillingsordfører Samira Nawa fra det Radikale Venstre og hendes landsformand Svend Thorhauge. Begge billeder er taget inde PÅ Christiansborg.

Kursen er for alvor lagt af Venstres formand, der i afsky for Venstres tidligere ’stramme’ udlændingepolitik meldte sig ud af det parti, han nu er arve-formand for.

Er Venstre borgerlige? Er Venstre liberale? Er Venstre globalister – helt bestemt! Og nu tilmed også næstformanden Lose. ”Venstre ved du hvor du har”.