Ny komedie for unge og voksne om SoMe-kulturen og hurtig Facebook-berømmelse

Den lille Frelser af Martin Bartholdy, pseudonym for Morten Brask

Den internationalt anerkendte og prisbelønnede forfatter Morten Brask er netop udkommet med Den Lille Frelser – en komedie for unge og voksne om SoMe-kulturen og hurtig Facebookberømmelse.

En ung mand undslipper en fangetransport og dukker op i Sweeti’s Candy Store ved Trianglen. Han er vokset op i en celle og har intet navn. Han har ikke engang en profil på de sociale medier. Men alle gribes af en uforklarlig lyst til at tage selfies med ham og uanset, hvad han gør, udretter han mirakler.

Som Den lille Frelser får han millioner af følgere på de sociale medier og omringes af celebs, præsidenter og realitystjerner. Gader og pladser over hele verden opkaldes efter ham, og verden bliver med ét til et bedre og lysere sted.
Men som i alle eventyr går det galt en dag …

Den Lille Frelser er en absurd komedie om en tid, hvor likes på SoMe er afgørende, og hvor mennesker, der intet kan, bliver verdensberømte. Romanen byder på et persongalleri med berømtheder fra Sylvester Stallone og Kim Kardashian til Nietzsche og Salman Rushdie.

Morten Brask har skrevet bogen under pseudonymet Martin Bartholdy og fortæller i denne Podcast, hvorfor han har valgt at skrive under pseudonym.

Morten Brask er tidligere udgivet i 10 lande og har modtaget flere internationale priser.
Den Lille Frelser fås i en flot hardbackudgave. Romanen er illustreret af tegneren Jens Monrad.