Nye tal: Indvandrerkriminaliteten eksploderer fortsat

Tænketanken Unitos har bestilt en særkørsel hos Danmarks Statistik. Den voksende gruppe af ikke-vestlige i Danmark bliver stadig mere kriminelle, viser tallene.

I Danmarks Statistiks seneste rapport om indvandrere i Danmark var tallene for indvandrerkriminalitet ikke med. For at kaste lys over problemerne har tænketanken Unitos bestilt en særkørsel hos Danmarks Statistik.

Den viser, at kriminaliteten blandt ikke-vestlige er fortsat stigende.

Samtidig bliver personer med dansk oprindelse stadig mindre kriminelle.

Over tre gange så kriminelle

Mens kriminalitetsindekset for personer med dansk oprindelse er 92, er indekset 334 for efterkommere af ikke-vestlige indvandrere (ikke korrigeret for alder).

2.-generationsindvandrere er med andre ord 363 procent mere kriminelle end danskere. Altså næsten fire gange så kriminelle.

Når det gælder unge i København, er ikke-vestlige hele seks gange mere kriminelle.

Flere er mere kriminelle

Unitos har kigget på tallene fra 2013-2017. De viser, at kriminaliteten blandt ikke-vestlige efterkommere trods milliarddyre ghettopakker, flere bandepakker og integrationsindustriens påståede positive resultater ikke er faldet. Tværtimod:

Korrigeret for alder var indekset i 2013 på 230. I årene efter lå de på 240, 244, 245 og i 2017 på 245.

Unitos gør opmærksom på, at gruppen af efterkommere samtidig er stigende. Samlet betyder det, at der er stadig flere ikke-vestlige, som er stadig mere kriminelle.

Det er især unge indvandrere, som begår meget kriminalitet.

Øget radikalisering

LÆS OGSÅ:  POLITIFOTO: Tahir Ali Shan efterlyses for drab

Det er ikke kun kriminaliteten, som stiger. Unge indvandrere er også blevet mere radikale.

Fra 2016 til 2018 er andelen af ikke-vestlige unge, som ønsker at følge religiøse love – også selvom de er i strid med dansk lov – steget fra 24 procent til 31 procent.

OBS: DR har fået Facebook til at lukke 24NYTs side. Derfor kan vi ikke selv dele denne artikel. Vi håber, at læserne selv vil dele den fra egne Facebook-profiler. 

Unitos beskriver tallene for 2017 med denne graf:

Graf: Kriminalitetsindeks for 2017 (Unitos.dk)