Site icon 24NYT

Nyt absurd krav fra FN: Illegale migranter skal have ret til sundhed og sociale ydelser

Flygtninge. Arkivbillede.

Flygtninge. Arkivbillede.

FN anklager europæiske lande for ”suverænisme” og kræver, at alle udlændinge “uanset deres juridiske status” i vores lande får adgang til vores sundhedssystem og sociale ydelser.

FN angriber i en ny rapport EUs stramme udlændingepolitik og anklager europæiske lande for ”suverænisme”.

Anklagen falder i FNs sundhedsorganisation WHOs seneste rapport om migranters sundhed i Europa.

Rapporten kræver også, at EU-lande ”tilbyder god og prisbillig sundhedsdækning og social beskyttelse for alle flygtninge og gmigranter, uanset deres juridiske status,” herunder altså også illegale migranter. FNs definition af social beskyttelse indebærer alt, der kan medvirke til folks vedfærd. Udover at hjælpe folk ud af fattigdom indbefatter dette hjælp ved “arbejdsløshed, eksklusion, sygdom og handicap.”

FN mener, at “suverænisme” er en hindring for, at udlændinge kan få et sundhedstilbud på lige for med europæiske statsborgere. Udover sundhed på lige fod med danskerne, skal sundhedstilbudet til alle hertilkomne udlændinge vel at mærke være tilpasset deres kulturelle baggrund og sprog.

FN-rapporten fortæller os også, at mange europæere lider ”af den misforståelse, at der er for mange flygtninge og migranter.”

Denne “misforståelse” har FN dog en plan for at rette. FN-aftalen Global Compact for Migration, som regeringen og Socialdemokraterne bakker op om, forpligter de saktionere medier, der ifølge FNs kriterier rapporterer forkert om migration. Derudover skal skolebørn undervises i et positivt syn på multikultur og organisationer, som arbejder for at påvirke vælgerne til større tolerance overfor indvandring skal tilgodeses økonomisk.

Exit mobile version
Click to listen highlighted text!