Nyt foto offentliggøres – 26-årig kvinde efterlyses

Nordjyllands Politi har i weekenden søgt efter den 26-årige Christina Iversen fra Aalborg. Hendes familie har ikke været i kontakt med siden lørdag 16. maj 2020. Og nu offentliggør politiet et nyt foto af den savnede kvinde. Ring 114 med oplysninger.

Politiets indledende efterforskning i sagen har tidligere dokumenteret, at Christina Iversen i lørdags, 16. maj 2020, tog bussen til Lundby Krat ved Gistrup med ankomst kl. 11:58. Og sagens seneste efterforskningsskridt viser, at den unge kvinde i lørdags handlede i Meny i Kennny-Arkaden i det centrale Aalborg, inden hun formentlig tog med bussen i retning mod Gistrup. Siden da har hendes telefon været slukket, og familien har ikke kunnet få etableret kontakt til hende.

Politiet er kommet i besiddelse af et overvågningsbillede fra det pågældende supermarked af den eftersøgte kvinde – et foto, som Nordjyllands Politi altså nu offentliggør i håb om, at man kan få nogle nye informationer, der kan bidrage til at få fastlagt, hvor den eftersøgte har taget ophold.

Christina Iversen beskrives som: 26 år, 164 cm høj, langt brunt hår og almindelig af bygning, iført lilla camouflagebukser, ligesom hun havde medbragt grå vandretaske, sovepose og liggeunderlag.

 

Ring 114 med information

Lederen af politiets efterforskning, politikommissær Kenneth Rodam, opfordrer til, at man straks retter henvendelse til politiet, hvis man ved, hvor kvinden befinder sig, har set hende eller hvis man i øvrigt har andre oplysninger af betydning for sagen.

”Ring til os med det samme på telefon 114, hvis du har set Christina, eller hvis du ved noget. Hendes familie er meget bekymret for hende, og de frygter for hendes velbefindende,” siger politikommissær Kenneth Rodam.

 

Patruljer har ledt

Nordjyllands Politi har i går blandt andet søgt i området omkring Gistrup efter den savnede kvinde med uniformerende patruljer, herunder med hundepatrulje, ligesom efterforskerne har afhørt adskillige personer for at få kortlagt hendes mulige færden og dermed finde frem til hendes opholdssted.

Men indtil videre har politiets bestræbelser været uden held.

”Derfor appellerer vi endnu engang til offentligheden om at hjælpe os med informationer i sagen. Ring heller end gang for meget end en for lidt,” lyder den klare opfordring fra politikommissær Kenneth Rodam.

Nordjyllands Politi sidder klar på telefon 114.

Kommentarer