Nyt i fangeflugssagen

Arkivbillede.

Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi har identificeret og foretaget anholdelse af yderligere en person, som menes at være deltager i planlægningen og udførelsen af fangeflugten fra psykiatrihospitalet i Slagelse.

Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi har identificeret og foretaget anholdelse af yderligere en person, som menes at være deltager i planlægningen og udførelsen af fangeflugten fra psykiatrihospitalet i Slagelse den 19. november 2019. Den pågældende mand er 23 år, og han blev anholdt uden dramatik i København i går kort efter kl. 13.30.

– Vi kender forholdsvis præcist den pågældendes rolle under befrielsen af den indsatte bandeleder på psykiatrihospitalet, fortæller politiinspektør Kim Kliver. Derfor vil den 23-årige mand blive fremstillet i grundlovsforhør ved Retten i Næstved i dag.

Kim Kliver oplyser:

– Det er meget tilfredsstillende, at der er foretaget anholdelse af yderligere en deltager fra befrielsesaktionen ved psykiatrihospitalet, og at politiet med anholdelsen i går, har identificeret og anholdt fem aktive deltagere fra befrielsesaktionen.

Politiet har på nuværende ikke yderligere tilføjelser.