Nyt om drabssag i Rødovre

Med assistance fra Københavns Politi og Rigspolitiet har Københavns Vestegns Politi her til morgen indledt ransagningsaktioner på flere forskellige adresser på Vestegnen og i København. Ransagningerne sker efter længevarende efterforskning af et drab begået den 4. maj 2019 i Rødovre.

“Ransagningerne er led i den omfattende efterforskning, som er foretaget siden drabet i maj måned. Under ransagningerne er sikret en række effekter, som nu vil indgå i den videre efterforskning, siger vicepolitiinspektør Peter Malmose.

Leder efter identificeret mand

I forbindelse med efterforskningen, leder politiet efter en 30-årig mand fra rockermiljøet, som aktuelt vurderes at have taget ophold i udlandet. Manden er fængslet in absentia i drabssagen og efterlyst internationalt.
“Vi vil opfordre manden til at melde sig til dansk politi. Hvis ikke det sker, kan det blive nødvendigt at efterlyse ham offentligt, siger Peter Malmose.

Under ransagningerne blev to personer kortvarigt anholdt og en person tilbageholdt. Disse personer vurderes dog ikke at have relation til efterforskningen og er løsladt igen.

Københavns Vestegns Politi hører fortsat meget gerne fra borgere, som måtte være i besiddelse af viden omkring skuddrabet den 4. maj i Rødovre. Har du informationer i forbindelse med sagen, kan Københavns Vestegns Politi kontaktes på 43861448.