Nyt i sag om voldtægtsforsøg

Københavns Vestegns Politi har nu fået kontakt til et hold cykelryttere, som kørte på stierne i Risby Mark ved Oxbjergvej i Glostrup umiddelbart før et voldtægtsforsøg forrige lørdag.

Københavns Vestegns Politi efterforsker en anmeldelse om forsøg på voldtægt lørdag den 30. december 2017 ca. kl. 12 på stisystemet i Risby Mark ved Oxbjergvej i Vestskoven i Glostrup. I den forbindelse efterlyste efterforskerne offentligt oplysninger om et cykelhold, som kunne have bevidnet noget mistænkeligt under deres kørsel forbi gerningsstedet, lige før forbrydelsen skete.

– Vi har nu talt med cykelholdet, men vi hører stadig gerne fra andre, som har set eller hørt noget mistænkeligt på stierne mellem Ring 3 og Oxbjergvej lørdag den 30. december ved middagstid, siger efterforsker Steffen Johannesen.

LÆS OGSÅ:  Slut med at vente sig til kontanthjælp

Det kvindelige offer har beskrevet gerningsmanden som en kraftig mand på 40-50 år, 180-185 cm høj med skægvækst. Han var iført en mørk hue, mørke vanter og mørk jakke. Han var mørk i huden og af en anden etnisk oprindelse end dansk.

Under voldtægtsforsøget gik kvindens hund til modangreb på manden, og bed ham angiveligt i ansigt eller på halsen.

På baggrund af efterlysningen har efterforskerne modtaget otte henvendelser, de nu arbejder videre med.

Københavns Vestegns Politi takker presse og borgere for at videreformidle efterlysningen.

Kommentarer

STØT 24NYT EN GANG OM MÅNEDEN

Vælg beløb