Nyt i sag om voldtægtsforsøg

Københavns Vestegns Politi har nu fået kontakt til et hold cykelryttere, som kørte på stierne i Risby Mark ved Oxbjergvej i Glostrup umiddelbart før et voldtægtsforsøg forrige lørdag.

Københavns Vestegns Politi efterforsker en anmeldelse om forsøg på voldtægt lørdag den 30. december 2017 ca. kl. 12 på stisystemet i Risby Mark ved Oxbjergvej i Vestskoven i Glostrup. I den forbindelse efterlyste efterforskerne offentligt oplysninger om et cykelhold, som kunne have bevidnet noget mistænkeligt under deres kørsel forbi gerningsstedet, lige før forbrydelsen skete.

– Vi har nu talt med cykelholdet, men vi hører stadig gerne fra andre, som har set eller hørt noget mistænkeligt på stierne mellem Ring 3 og Oxbjergvej lørdag den 30. december ved middagstid, siger efterforsker Steffen Johannesen.

Det kvindelige offer har beskrevet gerningsmanden som en kraftig mand på 40-50 år, 180-185 cm høj med skægvækst. Han var iført en mørk hue, mørke vanter og mørk jakke. Han var mørk i huden og af en anden etnisk oprindelse end dansk.

Under voldtægtsforsøget gik kvindens hund til modangreb på manden, og bed ham angiveligt i ansigt eller på halsen.

På baggrund af efterlysningen har efterforskerne modtaget otte henvendelser, de nu arbejder videre med.

Københavns Vestegns Politi takker presse og borgere for at videreformidle efterlysningen.