Øget patruljering ved skole efter seksuelle krænkelser

Københavns Vestegns Politi har stor opmærksom på området omring Fløng Skole – men har ikke modtaget anmeldelser om seksuelle krænkelser, som det har været beskrevet på de sociale medier

Københavns Vestegns Politi har i en længere tid været i tæt kontakt med Fløng Skole i forbindelse med unge, der tager ophold på skolens område om aftenen og blandt andet drikker alkohol. Derfor har vi været en del i området den sidste tid og havde blandet patruljer på stedet både onsdag og torsdag aften.
København Vestegns Politi har ikke modtaget anmeldelser om seksuelt krænkende adfærd, som det er blevet beskrevet på blandt andet skolens AULA og de sociale medier. Det er dog vigtigt at understrege, at hvis der er unge, der har oplevet seksuelle krænkelser, så opfordrer vi til, at man kontakter politiet.

Tæt samarbejde med kommunen

Også i den kommende tid, vil der være en øget patruljering i området ved Fløng Skole, og vi er i et meget tæt samarbejde med Høje-Taastrup Kommune i denne sag.

Hvis du har oplevet seksuelle krænkelser eller kender til nogen der har, så kan du døgnet rundt kontakte Københavns Vestegns Politi på 43861448

Skriv din mening (Du skal være logget på Facebook)