Også Lykketoft har hovedet oppe i Rouhanis bagdel

Iran har brudt atomaftalen og er i fuld gang med at berige uran, så terrorregimet kan udvikle atomvåben. Det har fået Israels premierminister Netanyahu til at udtale:

“Europæernes svar på Irans brud på aftalen minder mig om europæernes appeasement-politik i 1930erne (overfor Hitler red.) Dengang var der også nogle, der begravede hovedet i sandet og ikke så den truende fare. Mens europæiske ledere og medier skælder ud på Trump, får Iran upåtalt lov til at støtte terror, hænge homoseksuelle og sende missiler til Hizbollah og Hamas. Når EU hævder, at Irans brud på aftalen ikke er så alvorlige, har EU’s ledere har ikke hovedet i sandet, men op i præsident Hanssan Rouhanis bagdel”. Det skriver Bent Blüdnikow i Berlingske den 18. juli.

24NYT: I samme nummer af Berlingske skriver den forhenværende minister og formand for Socialdemokratiet, Mogens Lykketoft, at EU bør af al kraft fastholde atomaftalen med Iran, at Trump er skadevolder, der bruger mafiametoder, at Israels premierminister Benjamin Netanyahu er krigerisk og moralsk anløben, og at amerikanske sanktioner mod Iran bør modarbejdes.

Det primitive slam, som Lykketoft udspreder i Berlingske, kan ikke komme bag på nogen. Manden er jo berygtet for sin antiamerikanisme, i FN var han bonkammerat med de værste muslimske regimer, og israelske topembedsmænd har ved flere lejligheder karakteriseret ham som ”jødehader” og ”antisemit”.

Iranernes hensigt er ikke at udvikle atomvåben”, postulerer Lykketoft. Da han aldrig har været den hurtigste knallert på den socialdemokratiske kaj, har han sikkert ikke opdaget, at han ligesom EU’s ledere har hovedet oppe i Rouhanis bagdel.

 

Kommentarer