Orbán advarer om “millioner af indvandrere”

Masseindvandringen til Europa er ikke slut. Den er kun lige begyndt, og derfor skal de europæiske lande for alvor begynde at “beskytte deres folk”, sagde Ungarns premierminister Viktor Orbán fra Kossuth Rádio ifølge About Hungary.

Det er Ungarns premierminister Viktor Orbán, der højlydt advarer om at indvandring til vestlige lande ikke er et midlertidigt fænomen, men snarere et der også kommer til at påvirke landene på lang sigt.

Det må EU forberede sig på.

Ifølge About Hungary er Orbán imidlertid pessimistisk når det kommer til det spørgsmål, som han anser for at være det absolut vigtigste i hele EU. Og selvom hans regeringsparti Fidesz fik et vellykket EU valg i maj, vil der ikke være nogen fest, før spørgsmål om terrorisme, sikkerhed og indvandring er løst, siger han.

Det bliver værre endnu

“Indvandringstrykket vil kun vokse yderligere i de kommende årtier. De europæiske befolkninger skrumper, mens det modsatte gælder for steder som Asien eller Afrika. Denne situation vil kræve en meget strengere grænsekontrol. Der vil ankomme millioner flere, og en af ​​vores vigtigste opgaver vil være at forsvare vores folk.”

Statsministeren mener, at EU’s globalistiske politikere forsøger at legalisere immigration, mens Ungarn ønsker at gøre det præcis modsatte.

“Vi ser anderledes på det. Problemet med at befolkningen falder skal løses gennem en mere målrettet reproduktionspolitik. Men hvornår vil de andre europæiske partier indse, at indvandring har flere ulemper end fordele?”

LÆS OGSÅ:  MÅLING: 61%: Islam uforenelig med samfundet - 79%: Forbyd tørklæder på universiteter

Østeuropa må vise vejen

Ifølge Orbán har Visegrad-landene – Polen, Tjekkiet, Slovakiet og Ungarn – fået endnu større indflydelse i EU og udgør nu 63 millioner mennesker. Dette sker samtidig med at det er blevet lettere at samarbejde med Rumænien og Kroatien. Han forklarer også, at Ungarns økonomi nu er så stærk, at den ikke har brug for EU-penge, men at den økonomiske støtte kan bidrage til at øge landets vækst endnu mere.

“Vi har brug for et stærkere Europa, og det kan kun lade sig gøre med hjælp fra de magtfulde landes indsats,” siger han.

Det skriver Fria Tider.

Skriv din mening (Du skal være logget på Facebook)