Overgreb på mindreårig dreng: Har du videoovervågning fra området?

Har du videoovervågning fra området ved legepladsen ved SFO’en Lærkely i Ølgod fra den 28. august, vil politiet gerne høre fra dig.

Syd- og Sønderjyllands Politi forsøger igen at efterlyse to yngre drenge i forbindelse med et overgreb mod en mindreårig dreng søndag eftermiddag den 28. august 2022 på legepladsen ved SFO´en Lærkely i Ølgod. Den ene beskrives som en dreng med lys hud og mørkt hår med sort T-shirt, sorte shorts og et løbehjul. Den anden dreng var lidt højere, mørk i huden med sort hår og lidt krøller. Også han havde sorte shorts på. Drengene skønnes til at være mellem 10 og 17 år, men kan være ældre.

 

Et vidne har muligvis set drengene komme gående ad en grussti fra legepladsen ved Lærkely mod børnehaven Skovbrynet. Dette vidne vil Syd- og Sønderjyllands Politi gerne i kontakt med. Derudover vil politiet også gerne tale med alle andre, der har været i området omkring legepladsen søndag den 28. august, samt vidner, der kan have set episoden på legepladsen eller måske har mødt de to drenge andre steder i Ølgod den 28. august. Politiet vil også gerne høre fra dig, hvis du har en ide om, hvem de to drenge kan være. Ring 1-1-4 hvis du kan hjælpe.

Syd- og Sønderjyllands Politi har indhentet og gennemset en stor mængde videoovervågning, men vil gerne i kontakt med virksomheder eller private, der endnu ikke er blevet kontaktet og som kan være i besiddelse af videoovervågningsmateriale, der kan hjælpe med opklaringen af sagen. Kontakt kan også her ske til 1-1-4.

LÆS OGSÅ:  Udlænding tvang 14-årig pige ind på toilet og forgreb sig på hende

Som opfølgning på sagen kommer Syd- og Sønderjyllands Politi igen til Ølgod med en mobil politistation. Det sker torsdag den 22. september fra klokken 14-18, hvor alle er velkomne på Torvet i Ølgod til en dialog med politiet eller komme forbi, hvis man har oplysninger, der kan hjælpe i efterforskningen.