På trods af krisen: Danskerne bygger huse som aldrig før

Køkkenet får en overhaling

Et af de rum, danskerne især har været vilde med at pifte op, er køkkenet. Det har den danske virksomhed, Hvalsøe Design, i høj grad mærket på deres salg.

Vi oplever en stigende efterspørgsel efter vores varer i disse tider. Da coronakrisen ramte, tænkte vi vores, og vi frygtede som alle andre virksomheder, at det ville blive en svær tid at komme igennem. Men folk har simpelthen renoveret som aldrig før, og dét i kombination med vores produkter, der taler ind i populære køkkentrends, har været en stor fordel for os,” udtaler virksomhedens indehaver, Thomas Kuperman.

Han peger på, at årsagen til den store efterspørgsel på deres produkter blandt andet skal findes i, at en af de helt store trends inden for køkkenindretning i disse år er nordisk design og naturmaterialer. Det har Hvalsøe Design skrevet et helt blogindlæg om, som du kan læse her: Sådan indretter du dit køkken anno 2021.

LÆS OGSÅ:  Når naboens byggeri bliver til et mareridt

Thomas Kuperman fortsætter: ”Danskerne har virkelig fået øjnene op for naturmaterialer og minimalistisk design. Et af vores mest populære produkter er vores knivmagneter i træ, der er et godt eksempel på, hvad de helt små detaljer har af betydning, selvom vi måske ikke tænker over det til hverdag. Vi har fået overvældende god respons fra vores kunder, og det forsikrer os om, at vi har fat i noget af det helt rigtige.

Nordisk design hitter

Nordisk design, minimalisme og naturmaterialer er nogle af de mest populære trends inden for køkkenindretning. Det ses blandt andet på efterspørgslen efter produkter i træ og beton, og på fravalget af fyldningslåger, håndtag og knopper.

Også farvevalget bærer præg af den smukke, nordiske natur. Mørke farver, som grøn, blå og grå hitter, og i samspil med varme produkter og elementer i træ skaber det et meget indbydende og moderne udtryk, som danskerne er meget begejstrede for.

Hvalsøe Danish Design

Hvalsøe Design er en dansk designvirksomhed fra 2017, der har specialiseret sig i nordisk design i høj kvalitet. Virksomheden har stort fokus på, at produktionen skal være så bæredygtig som muligt i hele værdikæden, lige fra udvinding af råvarer til produktion, forsendelse og emballage.

Hvalsøe Design laver minimalistiske produkter til danske køkkener og badeværelser. Produktsortimentet omfatter blandt andet deres populære knivmagnet, ure, skærebrætter, lamper og vinreoler – og der er mere på vej.

LÆS OGSÅ:  Er du klar, når vandet kommer?

Vi kan virkelig mærke på vores salg, at det med minimalisme, bæredygtighed og fokus på de små detaljer er noget, der vinder frem blandt danskerne. Derfor bestræber vi os hele tiden på at udvikle endnu flere lækre og funktionelle kvalitetsprodukter, som danskerne kan pryde deres skønne, nordiske hjem med.” Slutter Thomas Kuperman.