Padel vinder fortsat frem: Flere tager sporten til sig

Padel er ikke en ny sport. Derimod har den eksisteret i rigtig mange. Alligevel er det først i løbet af de seneste år, at den for alvor er slået igennem i Danmark. Sporten har nemlig oplevet en stor vækst i løbet af de seneste år – og det ser ikke ud til at stoppe.

Der er naturligvis stor forskel på, hvordan folk ser på sporten. Nogen ser det blot som en sjov form for motion, mens andre ser det som en seriøs sportsgren. Uanset hvordan man ser på det, kan det ikke benægtes, at det er en sport, der vinder mere og mere frem.

Flere centre og baner dukker op

Et af de punkter, der gør, at man kan se, at populariteten er stigende, er det stigende antal centre og baner. I løbet af de seneste år er de nemlig dukket op i hele landet. Ikke nok med det, så er der flere centre og baner under opførsel flere steder i Danmark.

Det har betydet, at det er de færreste, der ikke har min. én padelbane indenfor relativt kort afstand. Der findes både store centre med et tocifret antal baner, men også mindre tennisklubber, der har valgt at få etableret en enkelt bane.

Klubber formes landet over

Ikke nok med, at der er blevet etableret bane og centre landet over, bliver der også formet klubber i hele landet. Det er en klar indikation af, at det er en sport, der er på vej frem. Det er også en indikation af, at det i højere grad bliver set som en sport, end en sjov aktivitet.

Har du selv et ønske om at spille padel på et mere seriøst plan, er det oplagt at melde dig ind i en klub. I og med, at de dukker op flere steder i landet, er der en god chance for, at der også er en klub nær dig.

Mange spiller fortsat for sjov

Selvom det er tydeligt at se, at mange er begyndt at tage padel mere seriøst, er der fortsat mange, der spiller for sjov. Spiller du blot for sjov, er det ikke sikkert, at du har et Head padel bat på ønskelisten, hvilket mange seriøse spillere har.

En stor del af dem, der blot spiller for sjov, har det fint med at låne et bat i centret eller ved banen. Er du blandt dem, der er begyndt at tage det mere seriøst, kan det dog være en god idé at købe eget bat.