Paludan bruges som syndebuk for politisvigt

Politiet har ifølge en aktindsigt, som DR har fået hos Rigspolitiet, brugt 100 millioner kroner på at beskytte politiske partier fra 1. januar til valgdagen 5. juni. ”Det er ikke muligt fuldstændigt at adskille ressourceforbruget, der alene vedrører partiet Stram Kurs fra den øvrige indsats, men det er Rigspolitiets vurdering, at en væsentlig del af omkostningerne vedrører partiet Stram Kurs”. Det skriver både Politiken og DR.

Det er ikke første gang, at magthaverne og medierne forsøger at hjernevaske danskerne til at tro, at politiets svigt og den voksende utryghed i Danmark skyldes lederen af Stram Kurs, Rasmus Paludan.

Da Søren Pape i slutningen af maj blev vist rundt i et hårdt indbrudsramt parcelhuskvarter i Hørsholm, sagde han, at ”politiets opgaver i de senere år har ændret sig med øget fokus på grænsekontrol og sikkerhedsopgaver i forbindelse med Stram Kurs-lederen Rasmus Paludans demonstrationer, hvilket har været medvirkende til at fjerne politiets fokus fra opklaring af indbrud”.

Lad os sige som det er. De daglige politiopgaver bliver nedprioriteret i stor stil, fordi politiet fokuserer på opgaver, der er et resultat af den muslimske indvandring: grænsekontrol, bevogtningsopgaver, bekæmpelse af indvandrerbander mv.

Det er logik for burhøns, at uden muslimsk indvandring ville politiet have ressourcer nok til at tage sig af de banale lovovertrædelser som indbrud, tyverier o. lign.

Sandheden er, at det er voldelige muslimske ekstremister, der har sat Nørrebro i brand, og ikke Paludan.

Sandheden er, at uden hadefulde muslimske ekstremister, som ikke respekterer den grundlovssikrede ytringsfrihed i dette land, ville der ikke være behov for at politibeskytte Rasmus Paludan.

Og sandheden er, at ansvaret for at importere de voldelige muslimer fra Mellemøsten og Afrika ligger ene og alene hos de indvandrervenlige folketingspolitikere (og deres forgængere igennem 30-40 år).

André Rossmann

Kommentarer