Pape giver Paludan skylden for politiets svigt

Det gjorde stort indtryk på justitsministeren, da han i går blev vist rundt i et usædvanligt hårdt indbrudsramt parcelhuskvarter i Hørsholm. Det skriver Berlingske.

Pape har udtrykt forståelse og sympati for den voldsomme utryghed, som de mange indbrud udløser – og om den frustration, parcelhusejerne i Hørsholm oplever, men kunne ikkelove en højere opklaringsprocent.

Justitsministeren havde dog et par mindre valg-es med sig i ærmet. Han forklarede, at ”politiets opgaver i de senere år har ændret sig, herunder med øget fokus på grænsekontrol og på sikkerhedsopgaver i forbindelse med Stram Kurs-lederen Rasmus Paludans demonstrationer, hvilket har været medvirkende til at fjerne politiets fokus fra opklaring af indbrud”.

24NYT: Lad os sige som det er. De daglige politiopgaver som indbrud bliver nedprioriteret i stor stil, fordi politiet fokuserer på opgaver, der er et resultat af den muslimske indvandring: grænsekontrol, bevogtningsopgaver, bekæmpelse af indvandrerbander mv.

Men da politiet, politikerne og medierne har brug for en skurk og syndebuk, giver man Rasmus Paludan skylden for politiets svigt. Det er både ynkeligt og absurd.

Når politiopgaver bliver nedprioriteret, skyldes det ikke Rasmus Paludan, men udelukkende politikere som Søren Pape Poulsen, der har ødelagt og fortsat ødelægger Danmark ved at tillade massiv muslimsk indvandring.

Uden 300.000 muslimer, som ikke respekterer ytringsfriheden i dette land, ville der ikke være behov for at politibeskytte Rasmus Paludan.

OBS: Læs og del gerne nyheden fra din Facebook-profil, fordi Danmarks Radio har fået Facebook til at lukke 24NYT’s profil.

Skriv din mening (Du skal være logget på Facebook)