Person, der sættes i forbindelse med skuddrab, anholdt i Tyskland – politiet efterlyser stadig denne mand

En 25-årig mand, som mistænkes for at have været involveret i en stor narkohandel, der kædes sammen med skuddrabet ved travbanen i Aarhus, er blevet anholdt i Tyskland.

Østjyllands Politi har et stykke tid søgt efter den 25-årige, som også er blevet efterlyst med navn og foto i offentligheden. Tirsdag aften anholdt tysk politi uden større dramatik så den 25-årige i Tyskland. Han er fortsat i tysk politis varetægt, og Østjyllands Politi har anmodet om at få ham udleveret.

Han mistænkes for at have været med til en større hashhandel i millionklassen mellem to persongrupper. Det var formentligt stridigheder omkring handlen, som førte til drabet den 22. juli ved Jydsk Væddeløbsbane i Aarhus.

”Vi har et rigtig godt samarbejde med tysk politi, og det var medvirkende til, at vi nu har fået fat i den mistænkte. Vi er fortsat i fuld gang med efterforskningen af både selve drabet og narkohandlen, som vi mener hænger tæt sammen, ” siger vicepolitiinspektør Lennart Glerup.

45-årig mand efterlyses fortsat

Østjyllands Politi opfordrer de medier og borgere, der har delt efterlysningen af den 25-årige om at slette hans navn og foto, da han nu er i politiets varetægt.

Der sidder p.t. fire mænd varetægtsfængslet i sagen – en af dem er sigtet for selve drabet.

I samme sag efterlyser Østjyllands Politi fortsat 45-årige Mike Birkholm Bruus, som også mistænkes for at have været involveret i hashhandlen.

LÆS OGSÅ:  Besvimet med hovedet under vand - Politihund redder narkobilist op af havedam

 

efterlyst Mike