Person på togskinnerne

Darupvang, Roskilde

Kl. 01.52 torsdag modtog politiet en henvendelse fra en 28-årig kvinde fra Jylland, som oplyste, at hun efter et hop ned på togskinnerne fra en bro var kommet til skade. Politiet tilkaldte en ambulance til stedet, ligesom Bane Danmark blev anmodet om at standse togtrafikken på jernbanesporet.
På stedet traf politiet og ambulancepersonalet den 28-årige kvinde, som blev bragt til skadestuen til nærmere undersøgelse for eventuelle fysiske skader. Togdriften kunne optages kl. ca. 02.45, da politiet havde afsluttet undersøgelserne på stedet.
Den 28-årige havde ikke umiddelbart pådraget sig fysiske skader, idet alt tydede på, at hun var gået ad en skrænt ned på jernbanesporet, før hun selv kontaktede politiet. Lægefagligt personale vurderede kvindens psykiske tilstand og behov for yderligere hjælp, men betingelserne for tvangsmæssig behandling var ikke umiddelbart til stede. Politiet og det sundhedsfaglige personale kunne derfor kun tilbyde hende den hjælp, som hun selv ville være interesseret i at modtage. Politiet fandt ud fra omstændighederne ikke grundlag for at sigte kvinden for noget i anledning af hendes adfærd på jernbanesporet.