Pige ramt af bil

I går kl. 15.04 kom et alarmopkald om at en 12-årig pige var blevet ramt af en bil i et fodgængerfelt ved rundkørslen Holbækvej/Slagelsevej i Kalundborg, så politi og ambulance blev sendt til stedet.

Vidner havde set en bilist ramme pigen med venstre side af bilen, da hun gik over Slagelsevej i fodgængerfeltet. Pigen faldt og slog sig, men bilisten standsede ikke efter påkørslen. Bilen kørte videre ad Slagelsevej mod syd, og et vidne kørte efter bilisten og fik kontakt til den 62-årige mandlige fører på Sydhavnsvej. Den 62-årige mand fra Store-Fuglede havde ikke opdaget, at han havde ramt pigen, da han kørte ud af rundkørslen. Han afventede på stedet indtil politiet kom frem og afhørte ham til sagen.

Den 12-årige pige var rystet, men hun var ikke kommet noget alvorligt til. Hun blev tilset i ambulancen, men der var ikke behov for, at hun blev taget med på skadestuen. Politiet afhørte vidnerne på stedet, som havde hjulpet pigen og tilkaldt hjælp. Patruljen optog rapport om færdselsuheldet, som skal belyse omstændighederne. Den 62-årige bilist kan forvente at høre mere fra politiet i sagen.