POLITET BEDER OM HJÆLP: Har du set disse to udlændinge?

Den 7. juni 2017 blev en 26-årig mand fra Roskilde varetægtsfængslet ved Retten i Roskilde som sigtet for adskillige forhold af bedrageri, databedrageri og åger begået over for svage og særligt udsatte personer i Roskilde-området.

Sigtelserne vedrørte bl.a. misbrug af de forurettedes personlige oplysninger, herunder Nem-ID, pas og sygesikringskort til uberettiget oprettelse af lån, kontanthævninger og køb af bl.a. mobiltelefoner samt andre køb på internettet.

Grundlovsforhøret og de efterfølgende retsmøder er blevet afholdt for lukkede døre, hvorfor der ikke kan oplyses yderligere detaljer.

Midt- og Vestsjællands Politi efterlyser dog i den forbindelse to mænd, som mistænkes for medvirken til ovenstående bedragerier.

Det drejer sig om:

Mahmud Youssef El-Hazzah – 23 år (se foto)

Mahmud Youssef El-Hazzah (1)

og

Mohamad Ahmad – 23 år (se foto)

Mohamad Ahmad

Begge mænd har tilknytning til Roskilde-området, men politiet har imidlertid ikke kunnet finde dem. Derfor anmoder politiet nu offentligheden om hjælp til at finde de to mistænkte.

Oplysninger i sagen gives til Midt- og Vestsjællands politi, Central Efterforskning, Økonomisk Kriminalitet, tlf. 46 35 14 48, eller via nærmeste politi på tlf. 114.

Du kan hjælpe politiet ved at dee efterlysningen på Facebook.