Politi finder skarpladt pistol i aktion mod indvandrere på Nørrebro – betjent kørt ned

Foto: Rigspolitiet

Københavns Politi omringede i nat Mjølnerparken og gennemførte en planlagt aktion mod formodede bandemedlemmer. Under aktionen fandt man i en hæk en skarpladt pistol og en kniv.

Syv personer i umiddelbar nærhed blev anholdt og taget med på stationen. DNA-prøver og fingeraftryk fra våbnene vil afgøre deres videre skæbne. Ydermere forsøgte en person at stikke af på en knallert, under sin flugt kørte han forsætligt ind i en polititjenestemand, der blev ramt på knæet, men alligevel formåede at få standset gerningsmanden, der nu er sigtet for vold mod tjenestemand, brugstyveri, narkokørsel og diverse færdselsforseelser. Han blev efterfølgende også kørt på skadestuen til tjek for politihundebid. Den påkørte polititjenestemand blev ligeledes skadestuebehandlet.

– Aktionen i nat var koordineret mellem forskellige afdelinger i Københavns Politi. Vi ønsker at sende et signal til bandemedlemmer og ikke mindst unge mænd der måske går og overvejer at blive mere tilknyttet til disse voldelige grupperinger, at det har konsekvenser. Folketinget har de seneste år givet os gode værktøjer og strafskærpelser, som vi kan bruge i sådanne aktioner. Det er således direkte i fængsel, hvis man bliver taget i at have tilknytning til våben i det offentlige rum. Denne aktion bliver ikke den sidste. Vi vil ikke acceptere, at disse grupperinger forsøger at skabe områder udenfor lov og ret, siger fungerende leder af operative specialafdeling i Københavns Politi, Lars Karlsen.

Hvad mener du om, at Danmark befinder sig i en situation, hvor indvandrerbander besidder skarpladte våben, som de færdes med på åben gade?

Skriv din mening i kommentarfeltet herunder.

  .................

24NYT modtager IKKE mediestøtte. Klik her og støt med 1,- om dagen

Få avisen leveret gratis på mail

Advertisements

Kommentarer

STØT 24NYT EN GANG OM MÅNEDEN

Vælg beløb