Politi leder efter gerningssted

Tre mænd blev onsdag dømt for tyveri af metaller. Kan du hjælpe politiet med at lokalisere gerningsstedet?

Syd- og Sønderjyllands Politis udlændingekontrolafdeling UKA Vest anholdt tirsdag middag tre udenlandske mænd nord for grænsen ved Pebersmark i en bil fyldt med metaller. Da de tre mænd hverken kunne gøre rede for bilens ejerforhold eller hvor metallerne stammede fra, blev de anholdt og sigtet for indbrud.

 

Dommeren ved Retten i Sønderborg idømte onsdag de tre mænd på hhv 26, 29 og 35 år en straksdom på tre måneders fængsel og et indrejseforbud i seks år.

Politiet ved dog fortsat ikke, hvor metallerne er stjålet. Har du oplysninger, der kan hjælpe politiet med at lokalisere gerningsstedet, så ring på 1-1-4.

Udlændingekontrolafdeling Vest (UKA Vest) er en specialenhed i Syd- og Sønderjyllands Politi bestående af operativt personale, efterforskere og analytikere. UKA Vest er placeret i Padborg – tæt på landegrænsen til Tyskland.
UKA Vest bekæmper grænseoverskridende kriminalitet i grænseregionen – eksempelvis omrejsende kriminelle grupper og arbejder i den forbindelse tæt sammen med Landespolizei, Bundespolizei og Zoll i Tyskland.
På vegne af Dansk Politi hjemtager UKA Vest personer, der eksempelvis pågribes i Tyskland med tyvekoster fra Danmark. Det sker igennem europæiske arrestordrer, og personerne strafforfølges efterfølgende i Danmark for den begåede kriminalitet.
UKA Vest har endvidere ansvaret for den midlertidige grænsekontrol til Tyskland. I grænseregionen patruljerer UKA Vest, Landespolizei og Bundespolizei sammen i fælles patruljer for også operativt at bekæmpe den grænseoverskridende kriminalitet.
Smugling over landegrænsen til Tyskland har et særligt fokus i UKA Vest og en særlig Politi- og Toldenhed i Padborg gennemfører på baggrund af analyser og efterretninger indsatser rettet mod indsmugling af narkotika, våben, højt beskattede varer m.v.

 

 

koster 3

 

koster 4

koster 5

koster 6

Skriv din mening (Du skal være logget på Facebook)