Politi med nyt i uhyggelig sag: “Det var drab”

Arkivbillede.

Sydsjælland og Lolland-Falsters politi har siden søndag efterforsket en gårdbrand fra Vemmelev, hvor en person blev fundet indebrændt. Efterforskningen og de Retsmedicinske undersøgelser har nu klarlagt, at den indebrændte person er blevet dræbt forud for den påsatte brand.

Politiet er stadig i gang med tekniske undersøgelser på den udbrændte ejendom, og på samme tid pågår afhøring af vidner, naboer samt personer med forbindelse til ejendommen.

Den dræbte er endnu ikke identificeret med sikkerhed.

Ud fra sagens nuværende oplysninger er husets 80 årige beboer sidst set lørdag middag – og politiet er derfor meget interesseret i at høre fra borgere, som har passeret Slagelse Landevej omkring nr. 108 i tidsrummet fra lørdag kl.12.00 frem til søndag kl 09.25, hvor branden bliver anmeldt

Henvendelse til politiet kan ske via 114

Sydsjælland og Lolland-Falsters Politi har i dag nedsat en særlig efterforskningsgruppe, der samler efterforskningen af drabene fra Ruds Vedby og Vemmelev, ligesom vi er i tæt dialog med Midt og Vestsjællands politi omkring et drab i Odsherred området med lignende indhold.

Sydsjælland og Lolland Falsters politi afholder et kort pressemøde (door step) i dag kl. 15.00 ved politigården i Næstved.

Kommentarer