Politi: Tag offentlig transport, cykel eller gå

For at minimere trafikpropper og ventetid opfordrer politileder tilskuerne til torsdagens Conference League-kamp på Brøndby Stadion til enten at benytte offentlig transport, cykle eller gå. Kan bil ikke undgås, bør man parkere syd for stadion.

Store fodboldkampe giver erfaringsmæssigt trafikale udfordringer før kampen men især efter slutfløjtet er lydt, når tusinder af tilskuere skal hjem samtidig.

På torsdag spiller Brøndby IF og polske Pogoń Szczecin på Brøndby Stadion og ekstra rejsetid må forventes.

Københavns Vestegns Politi bestræber sig på at afvikle trafikken så hurtigt som muligt efter kampen og opfordrer tilskuerne til at planlægge ankomst og afgang til og fra stadion, så trafikpropper og ekstra ventetider minimeres:

”Tag helst offentlig transport, tag cyklen eller gå. Kan du ikke undgå at tage bilen, så parkér syd for stadion – så er det lettere at komme hjem efter kampen,” siger vicepolitiinspektør Kim Erik Hansen, Københavns Vestegns Politi.

Han tilføjer, at vejene nord for stadion til Park Allé kan blive spærret af politiet et stykke tid efter kampen.

Det vil i givet fald betyde, at Borgmester Kjeld Rasmussens Boulevard og Gammel Kirkevej spærres for al trafik – gående og kørende – og derfor kan man med fordel tage hjem i modsat retning mod syd.

Her kan du parkere

Nær Holbækmotorvejens Brøndby-afkørsel kan bilister parkere gratis på et stort grønt område på Tavlestien, 2605 Brøndby. Det ligger cirka en kilometer syd for stadion.

LÆS OGSÅ:  Motorcyklist forsøgte at flygte fra politiet og kørte galt

Vær i øvrigt opmærksom på, at nye parkeringsregler forbyder parkering i skille-rabatter, dvs. i rabatten mellem vejbane og cykelsti eller fortov.

Til de polske gæster har stadion dedikeret et særligt parkeringsområde ved udebaneafsnittet nord for stadion.